Trainingen: Wij proberen minimaal 1 x per week gezamenlijk te trainen. Soms is dat een gestructureerde training onder leiding van onze trainer, maar vaak ook een duurrit, waarbij een van de leden het initiatief neemt. Er wordt soms hard gereden maar het motto is altijd 'samen uit, samen thuis'. Spontane trainingsafspraken worden in onze app-groep gemaakt. 

In de wintermaanden (januari t/m maart) wordt er op dinsdagavond een korte, intensieve training georganiseerd, vaak op H20. In het weekend is er dan een duurtraining of een trainingskoers (VJC).

Van april tot en met september is de dinsdagavond de vaste trainingsavond. Op één van de (vele) vaste rondjes wordt er dan op techniek/vaardigheid, snelheid en conditie getraind onder leiding van een gediplomeerde trainer. 

In september/oktober traint een selecte groep voor het Nederlands Clubkampioenschappen voor teams (Tijdrit). 

In het najaar is een groot aantal leden actief op de MTB of in het Veldrijden, zowel recreatief (toertochten) als competitief (Veluwe MTB Competitie, Wintercompetitie 't Loo, GOW, Nationale KNWU Veldritcompetitie). De trainingen worden dan veelal 'spontaan' georganiseerd, afhankelijk van het weer.